ALGEMEEN


NE Ruwbouw Combinatie BV (NERC) is een ruwbouwspecialist met een moderne kijk op de bouwkolom. NERC richt zich voornamelijk op betonbouw in de woning- en utiliteitsbouw en neemt daarbij opdrachtgevers het gehele proces uit handen.

Juist in het operationele gedeelte is NERC van toegevoegde waarde. Een goed georganiseerd bouwproces leidt tot het gewenste eindproduct binnen de gestelde budgetten, termijnen en kwaliteitseisen. Daarbij is er optimale aandacht voor arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

NE Ruwbouw Combinatie is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerking tussen FM Bouw en NE Plan BV. Beide partijen hebben op het gebied van ruwbouw hun successen behaald.


Nieuwe opdracht in Amersfoort c7bd0bed-23b4-4652-849e-736cac055d17.jpg... lees verder
Nieuwe opdracht in Purmerend Artist Impression.jpg... lees verder
Nieuwe opdracht Boutenslaan Eindhoven2017.1006 - Knipsel linkedinJPG.JPG

NERC heeft de opdracht binnengehaald om voor Slokker Bouwgroep B.V. (vestiging Eindhoven) het volledige betonwerk te maken ten behoeve van de realisatie van 225 nieuwbouw appartementen. De werkzaamheden zullen in week 49 gaan starten.... lees verder

Team NERC voetbalt mee met het PSV Business VoetbaltoernooiNERC Groepsfoto_kl.jpgOp dinsdag 16 mei 2017 heeft team NERC meegedaan met het PSV Business Voetbaltoernooi op het heilige gras in het PSV Stadion in Eindhoven. In totaal deden 24 teams mee.... lees verderfacebook.png
Energieweg 14a, 3751 LT Bunschoten - Spakenburg T 033 - 299 64 74
Home Nieuws Contact Disclaimer